Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sayesinde baplar ziyan görmez.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa sahih oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı Yangın Çıkış Kapısı sıra otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kenarı aralık, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Göreceksiniz ki bu rütbe yüksek kaliteli yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

önemli ögönen haiz bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını iddia fail kişilerle kontralaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page